Gossens - Joost de Ruijter -,keurslager

Pure passie en verantwoord vlees en vleesproducten

Ik kies heel bewust voor verantwoord vlees, omdat ik alleen wil werken met vlees afkomstig van dieren welke een goed en gezond leven hebben gehad. Deze in Nederland en directe regio grootgebrachte dieren zijn onder IKB regelgeving gezond, diervriendelijk en duurzaam gehouden.

Het vlees afkomstig van deze dieren wordt als vers vlees direct verkocht uit de toonbank en onder eigen receptuur verwerkt in gehaktproducten, maaltijden’, vleeswaren en salades, hierin kan ik mijn persoonlijke “pure passie” tot recht laten komen.

Kortom, de beste gegarandeerde basis “van boer tot uw bord“ als versproduct en verwerkt tot tal van producten waar ik volledig achter sta! Wilt u inhoudelijke informatie over de herkomst van ons vlees, kijk dan hier verder.

Naast de wettelijke regelgeving word ik als Keurslager, jaarlijks onaangekondigd gecontroleerd op mijn bedrijfsvoering en hygiëne, jaarlijks moeten en willen we het certificaat behalen. Dit om u als klant, met mijn pure passie te voorzien van goed en lekker vers vlees en vleesproducten.

Wij staan voor een duurzame bedrijfsvoering. Onze missie is om iedereen in Valkenswaard en omstreken bewust te maken van lekker én verantwoord eten. Vers en met pure ingrediënten. Genieten en beleven begint bij Keurslager Gossens!

8107474-1b
Ons rundvlees

Ons rundvlees

Beef Best rundvlees is op en top Hollands vlees. Gaat u maar na. Het is afkomstig van luxe vleesvee, dat is

  • geboren bij een Nederlandse veehouder
  • grootgebracht op een Nederlandse boerderij
  • geslacht door een Nederlandse slachterij
  • uitgesneden en geleverd door een Nederlandse vleeshandel


Als slagerij weten we hoe belangrijk deze oorsprong is. In Nederland voldoen we namelijk aan strenge eisen met betrekking tot dierwelzijn en voedselveiligheid.

 

Van bord naar stal

Hebt u een stukje vlees op uw bord, dan kunnen we altijd achterhalen uit welke stal dit vlees afkomstig is. Dat is belangrijk voor het waarborgen van de voedselveiligheid. Onze toeleverende veehouderijen moeten beschikken over het IKB-keurmerk. IKB staat voor Integrale Ketenbeheersing. Het keurmerk geeft u de zekerheid dat de IKB-bedrijven hun antibioticagebruik registreren en samen met hun dierenarts veel aandacht geven aan diergezondheid.

 

Heel goed én heel lekker

U kunt erop rekenen dat de Beef Best runderen een goed leven hebben gehad. Dat is een prettig idee voor u en ons. Als slagerij nemen we geen genoegen met alléén dierwelzijn. Dierwelzijn zegt namelijk nog niets over de smaak. En dat is precies waar Beef Best zo sterk in is: mals vlees met een heerlijke smaak. Daarom is dit voor ons het beste stukje rundvlees: verantwoord, gezond én smaakvol.

Al meer dan 30 jaar werkt Keurslagerij Gossens - Joost de Ruijter met verschillende boeren uit de regio voor rund- en varkensvlees.

Persoonlijk contact met de boer is belangrijk, zo weten we precies wat voor vlees wij in de kuip hebben!

Dierenwelzijn is enorm belangrijk, niet alleen voor het dier, maar ook voor het uiteindelijke resultaat!
 

Gossens - Joost de Ruijter -,keurslager

Eindhovenseweg 42
5554AC Valkenswaard
0402018551

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten