De Smoker maakt uw barbecue tot een belevenis!

In zomerse sferen samen genieten van de lekkerste, authentiek bereide barbecuespecialiteiten. Tijdens een privéfeestje, zakelijke bijeenkomst, clubmeeting of buurtevenement. Met de Smoker, de opvallende en indrukwekkende Amerikaanse barbecue, geeft  Keurslagerij Gossens smullen in groepsverband een nieuwe dimensie. En wordt elke party een doorslaand en bovenal smakelijk succes!

De imposante Smoker, gebouwd op een aanhangwagen van liefst 5,5 meter lang, staat voor een ultieme en ongekende barbecuebeleving. Dankzij zijn grootte en veelzijdigheid is deze

sluitbare Amerikaanse krachtpatser uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Tot wel 200 personen! Grote en kleine vleesdelen, groenten en brood: met de Smoker tovert u voor uw gasten in een mum van tijd de lekkerste barbecuespecialiteiten op tafel!

Hoe werkt het?

De kracht van de Smoker zit 'm in de speciale vuurbox, waarin met gedroogd hout of houtskool een vuur wordt gestookt. De indirecte hitte en de rook van het hout of de houtskool zorgen er vervolgens voor dat de gerechten een heerlijke, aromatische smaak krijgen. Doordat het vuur is gescheiden van de etenswaren wordt aanbranden bovendien voorkomen. Naast het barbecuegedeelte is de Smoker tevens voorzien van een apart compartiment, de perfecte plek om reeds gegrilde lekkernijen warm te houden of producten te bereiden die een langzame garing behoeven.

Compleet verzorgd

Om goed en veilig met de Smoker te kunnen werken, zijn speciale vaardigheden en een ruime standplaats vereist. Keurslagerij Jan Gossens geeft u hierover dan ook vooraf heldere instructies. Afhankelijk van onder meer de groepsgrootte bieden wij zelfs een complete personele ondersteuning op locatie. Daarmee nemen wij u alle zorgen rondom de organisatie van uw barbecue uit handen. Van het begin tot het eind.

Voorwaarden

De Smoker is in combinatie met de productlevering door Keurslagerij Jan Gossens per dag te huur voor groepen van 35 personen of meer. Afhankelijk van de groepsgrootte is een staffelkorting mogelijk. Wij informeren u graag over de ruime mogelijkheden en doen u altijd een passend voorstel om uw party tot een succes te maken. Daarnaast stellen wij in overleg met u graag een barbecuearrangement op maat samen.

Gossens - Joost de Ruijter -,keurslager

Eindhovenseweg 42
5554AC Valkenswaard
0402018551

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten