Ik kies heel bewust voor verantwoord vlees, omdat ik alleen wil werken met vlees afkomstig van dieren welke een goed en gezond leven hebben gehad. Deze in Nederland en directe regio grootgebrachte dieren zijn onder IKB regelgeving gezond, diervriendelijk en duurzaam gehouden.
Het vlees afkomstig van deze dieren wordt als vers vlees direct verkocht uit de toonbank en onder eigen receptuur verwerkt in gehaktproducten, maaltijden’, vleeswaren en salades, hierin kan ik mijn persoonlijke “pure passie” tot recht laten komen.
Kortom, de beste gegarandeerde basis “van boer tot uw bord“ als versproduct en verwerkt tot tal van producten waar ik volledig achter sta!
Naast de wettelijke regelgeving word ik als Keurslager, jaarlijks onaangekondigd gecontroleerd op mijn bedrijfsvoering en hygiëne, jaarlijks moeten en willen we het certificaat behalen. Dit om u als klant, met mijn pure passie te voorzien van goed en lekker vers vlees en vleesproducten.
Wij staan voor een duurzame bedrijfsvoering. Onze missie is om iedereen in Valkenswaard en omstreken bewust te maken van lekker én verantwoord eten. Vers en met pure ingrediënten. Genieten en beleven begint bij Keurslager Gossens!
Lekker rund- en kalfsvlees, fijn van draad, botermals en vol van smaak. Dat is Weivlees. Waarom dit vlees zo bijzonder smaakt? Ze zijn gespecialiseerd in de productie van rund- en kalfsvlees. Door de jaren lange ervaring en de continu hoge vleeskwaliteit is WEIVLEES een begrip geworden.
Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.
De Heyde Hoeve is een samenwerking van varkenshouders en ze hebben een missie om het lekkerste varkensvlees te produceren met de best mogelijke zorg voor dier en omgeving.
Wellfoort kip: kip, gegarandeerd vrij van antibiotica en salmonella, gevoed met 100% natuurlijk en vegetarisch voer. Daardoor maken de kippen een gezonde en natuurlijke groei door.
Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.
We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.