Lekker rund- en kalfsvlees, fijn van draad, botermals en vol van smaak. Dat is Weivlees. Waarom dit vlees zo bijzonder smaakt? Ze zijn gespecialiseerd in de productie van rund- en kalfsvlees. Door de jaren lange ervaring en de continu hoge vleeskwaliteit is WEIVLEES een begrip geworden.
De kenmerken van dit kwaliteits rundvlees zijn:
De koeien hebben een goed leven. Ze hebben gemiddeld 5 jaar in weilanden gelopen, in de prachtige omgeving van Cromvoirt of in de Ardennen. Na het verblijf op ons bedrijf, vind de slacht en de verwerking geheel in Nederland plaats. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals, heerlijk van smaak, door het grasgevoerd en mooi rood van kleur.
Al meer dan 30 jaar werkt Keurslagerij Gossens - Joost de Ruijter met verschillende boeren uit de regio voor een eerlijk stukje vlees.
Dierenwelzijn is enorm belangrijk en staat daarom hoog in ons vaandel.
Persoonlijk contact met de boer is belangrijk, zo weten we precies wat voor vlees wij in de kuip hebben!