J. Gossens keurslager

Welkom bij Keurslagerij Jan Gossens, Valkenswaard

Zowel in onze winkel als hier op onze website kunt u iets meer van ons verwachten. In onze winkel kunt u terecht voor het beste vlees uit de regio en de lekkerste vleeswaren. Op deze site geven we je een ‘kijkje in onze keuken’ en maak je kennis met onze passie voor het slagersvak.

Het nieuwe gezicht van Keurslagerij Jan Gossens

Al zo'n 34 jaar is Keurslagerij Jan Gossens in Valkenswaard hét adres voor de lekkerste ambachtelijk bereide specialiteiten. Of het nu gaat om een heerlijk stukje vlees, de fijnste vleeswaren, salades, maaltijden of een goed verzorgd barbecuepakket, in de winkel aan de Eindhovenseweg 42 wordt elke klantwens vakkundig vertaald naar een product van absolute topkwaliteit. En dat zal voorlopig ook zo blijven. Want met de terugkeer van Joost de Ruijter, jarenlang een bekend en vertrouwd gezicht binnen de slagerij, is de voortgang van het bedrijf gewaarborgd, zo zegt Jan Gossens. “Joost is in alle opzichten de aangewezen man om op termijn het ondernemersstokje van mij over te nemen.”

Online bestellen in onze webshop

In onze webshop vindt u diverse specialiteiten zoals rundvlees, varkensvlees, vleeswaren en onze gourmetschotels. Bezorgen is in overleg ook mogelijk.

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Recept van de week

Soufflé van courgette en gerookte kip

Hoofdgerecht
Vleeswaren
Vlees
4 personen
40-60 minuten
Oven
Nederlands

Special van de week

Vanaf: 19 mrt. 2018
tot: 1 apr. 2018

Lentehaasje

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
225

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u iets bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.

J. Gossens keurslager

Eindhovenseweg 42
5554AC Valkenswaard
0402018551
0402070314

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten